Dagwinkel Hilversum

Waar komen onze producten vandaan
?
We maken gebruik van professionele leveranciers. 
Het grootste deel van ons brood wordt ons geleverd door bakker van eekeren. Met hun jaren lange ervaring leveren zijn ons dagelijks vers brood wat door ons in de winkel wordt gesneden en verpakt. Op deze manier kunt u genieten van heerlijk vers gesneden brood. Bakkerij Van Eekeren levert ons ook de bekende oer-broden in de verschillende variaties. Deze worden door ons dagelijks afgebakken.

Tevens krijgen wij brood geleverd van bakker sturkenboom uit Kortenhoef. Zoals de heerlijke zachte tarwe en witte bollen. Ook het Spelt- en Desembrood bij hen vandaan. Deze broden worden dagelijks door ons in de winkel vers afgebakken. Aan het eind van elk jaar zijn zij ook onze leverancier van de heerlijke oliebollen. Wanneer u iets te vieren heeft bestellen wij bij hen het verse gebak. Als u 1 dag van te voren aangeeft wat uw wensen zijn dan hebben wij het voor u klaarstaan in de winkel.

Onze vleeswaren wordt door ons dagelijks vers gesneden. Het grootste deel krijgen wij aangeleverd door . Zoals onder andere de heerlijke grillworst, fricandeau, rosbief, ossenworst en natuurlijk de overheerlijke Filet American.

Dit is nog maar een kleine greep van onze gespecialiseerde toeleveranciers. Door goed contact en jarenlange samenwerking houden wij het assortiment samen met al deze partijen op een hoog niveau.

Vers belegde broodjes
Op donderdag en vrijdag bakken we van vers desemdeeg heerlijke foccacia’s. De broodjes worden rijkelijk belegd. Het beleg kan variëren van zelfgemaakte eier- of tonijnsalade, boerenkaas met heerlijke zongedroogde tomaatjes, Beenham met honingmosterdsaus of geitenkaas met walnootjes en honing. Vele variaties zijn mogelijk. Vervolgens worden deze broodjes mooi verpakt.
Ook maken we regelmatig heerlijke broodpizza of goudbruin uienbrood. Heerlijk voor bij een kopje soep.