Dagwinkel Hilversum

Service voor particulieren
Wanneer u als particulier bij ons boodschappen doet bieden wij u de gratis service om de boodschappen bij u thuis te bezorgen. Hiervoor doet u zelf de boodschappen in de kar. Na het afrekenen noteren wij uw adres op de bon en worden de boodschappen nog dezelfde dag bij u thuis bezorgt.

Het is ook mogelijk dat u de boodschappen aan ons doorgeeft via de telefoon of e-mail. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen worden verzameld en bij u worden bezorgt. De kosten voor deze service bedragen € 3,50 per keer. Bij besteding boven de € 50,- is levering gratis. Bij aflevering wordt het bedrag voor de boodschappen en de bezorging met u afgerekend. Dit kan contant of met een pintransactie. U hoeft dus geen contact geld in huis te hebben.

Gebakservice

Het is mogelijk om bij ons vers gebak en taarten te bestellen. Voor een kinderverjaardag bieden wij de mogelijkheid om een mooie kindertaart met naam te leveren. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons op nemen in de winkel of via de mail info@dagwinkelhilversum.nl.